Снимка: Архив Булфото
fallback

Почти половин денонощие психично болен мъж на средна възраст се е барикадирал в дома си в столицата, съобщи Нова телевизия.

По първоначална информация мъжът е син на бивш депутат от СДС - Панайот Ляков, който тази нощ малко след седем часа се е барикадирал в дома си в центъра на София.

Районът, в който живее Константин Ляков, е отцепен и достъп до жилищната кооперация няма. Мъжът не е въоръжен.

Съседи на мъжа разказват, че от години ги тормози и вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си.

Малко след 19 часа вчера, Константин разхождал кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Екип на полицията е пристигнал, но не е задържал нарушителя.

Час по-късно мъжът започнал да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите, така и свои съседи.

Отново е дошла полиция и един от тях е бил уцелен от барикадиралия се Константин. Полицейският служител е леко пострадал.

Съседите разказват, че домоуправителят е звъннал на бащата на буйстващия, който пък казал, че синът му не си пие редовно хапчетата. И към момента мъжът е в апартамента си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

покрив мърда

преди 9 години

защо отряди от 20 полицаите идват при психично болни,за да ги приберат,когато е достатъчно един полицай и двама санитари. Нещо гнило има в тази държава...!?

36

??

преди 9 години

Като не е въоръжен, защо районът е отцепен? Да не би да чакат Боко? Интересно, аз ако тръгна да троша витрини и коли, колко ритника ще изям, докато стигна до районното, а тук полицията чака да й хвърлят телевизори на главата...Според мен човекът е гледал репортажа на Нова и се е възмутил, затова е замерил полицията. Напълно го оправдавам. Някой да каже на Боко и на репортерите на Нова да идват по-бързо, че сигурно хората от съседните блокове си имат работа днес...

35

готин

преди 9 години

абе защо на всички от парламента,децата са им изпаткали,и те мислят че цялата държава е такава мамка му да си поддават оставките и аиде кои от кадее

fallback