Снимка: архив, БулФото
fallback

52-годишна жена e починала на място, след като е била блъсната на пешеходна пътека на софийския булевард "Рожен”.

Инцидентът е станал около 06:00 часа сутринта, съобщават от СДВР пред "Фокус".

Автомобилът е бил управляван от 42-годишен мъж, на когото са направени проби за алкохол на място.

Полицията продължава работа по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

До 12, коментар 19

преди 9 години

Не съм много съгласна с надлезите и подлезите. Възрастните хора, родителите с колички или инвалиди не трябва да пресичат ли? Защото през тези съоръжения им е трудно. И аз съм с травма на крака и ми е трудно да ползвам стълби.

23

Abracadabra

преди 9 години

Попадам и в двете категории - и пешеходец и шофьор. За съжаление не можем да разчитаме на самосъзнание - нито в едните нито в другите. Няма ли зверски санкции - няма решение. Който не спазва правилата - без книжка, парична санкция, обществено полезен труд и т.н. Варианти има хиляди, само дето желание - не! Инак познавам мястот прекрасно - минавам всеки ден от там. И как пешеходците минават на червено до средата на сфетофоара, и как се изпреварва в насрещното. Всякакви *** има.

22

Лилия

преди 9 години

Онзи ден на ул.Атанас Москов в жк.Младост 3 на дългия,широк,оцветен,виждащ се от 100км легнал полицай с пешеходна пътека,един *** почти ме отнесе с буса си...А аз вече бях на пешеходната пътека!!!Не намали,дори не мигна!Видях му номера,но и да се обадя,какво?На кого му пука?Такива нещастници заслужават да изгубят правото си на шофьорска книжка ЗАВИНАГИ!Плюс глобичка към 1000 лв.,плюс затворче!!!

fallback