Снимка: Булфото, архив
fallback

Приключи работата на журито за оценка на проектите в конкурса за реконструкцията на паметника пред НДК, съобщиха от Столична община.

Съгласно т.14. 6 от конкурсната програма нито един участник не е събрал като комплексна оценка необходимия минимум от 50 точки, отчитат организаторите.

Журито е взело решение да бъдат дадени три поощрителни награди. Проектите, получили поощрителни награди са Проект А- Никонсулт" ЕООД, Проект Б "681-2014" и Проект В Марина Александрова Василева.

Проектите могат да бъдат видени в сайта на Направление "Архитектура и градоустройство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

БРАННИК

преди 9 години

Не само в този конкурс е така, просто некомпетентните хора без капацитет са на позиции, на които не трябва да бъдат. В конкурса 25 години български преход, също нито един участник не е събрал необходимият брой точки. Веднъж роб, завинаги роб.

8

набюдател

преди 9 години

Как може да наречеш историята грозна отвратителна???Там където са символите на Васил Левски и Христо Ботев това ли е отвратителното или грозното???Уважението към тези знамените Българи ли ви дразни или искате да го превърнете в някой мол или кебапчийницата която е на цар освободител {бившият мавзолей Георги Димитров}???Виждаме как райските кътчета се обръщат на търговски площи в това число и градинката с езерце пред хотел Рила където сега е отново бар а детската площатка е изместена в калта!!!

7

redimag

преди 9 години

Смятам , че за начало паметника трябва да се събори и терена под него да се облагороди , а после да се решава какво ще има там , само че не виждам желание за решение , а само предизборен страх и политическа пресметливост !

fallback