Снимка: Издателство "БГ Учебник"
fallback

Кампанията "Месец на ученика" се завръща в НДК, съобщават от издателството "БГ Учебник".

Борсата за учебници ще отвори врати и тази година в Националния дворец на културата от 10 до 30 септември във връзка с началото на учебната година. Всеки ден от 9.00 до 19.00 часа учениците ще имат възможност да купят нови или употребявани учебници, тетрадки и учебни пособия, както и да продадат учебници си от миналата година или да ги заменят срещу отстъпка при купуване на учебни материали за текущата година.

Временни борси за учебници ще работят от 15 септември до края на месеца от 9.00 до 19.00 часа и пред Паметника на Съветската армия и до метростанцията "Стадион "Васил Левски".

За да придаде на ученическото пазаруване игрови характер, в края на кампанията "БГ Учебник" ще предостави стипендия от 1000 лв. на един от купилите учебници от някои от обозначените временни или постоянни обекти на фирмата, се посочва в съобщението.

Както във временните, така и в постоянните обекти на "БГ Учебник" в ж. к. "Младост" и в ж. к. "Люлин", ще могат да бъдат намерени новите тетрадки от серията "Великите българи", които са в продажба от началото на септември.

Повече информация за предлаганите в рамките на кампанията артикули е поместена в сайта на "БГ Учебник" www.bguchebnik.com, както и да бъде получена на място в някоя от борсите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback