Йорданка Фандъкова. Снимка: архив, БулФото
fallback

Столичният кмет Йорданка Фандъкова очаква честни избори с висока избирателна активност, за да се върне представителността в политиката.

“Всички, включително и общините, страдаме от политическа нестабилност. Това доведе и до снижаване на кредитен рейтинг на страната, респективно автоматично и на Столичната община”, коментира тя пред БНТ оставката на правителството.

Oще по темата
Според Фандъкова страната и гражданите се нуждаят от стабилна и предвидима среда за работа.

“Надявам се всички ние да сме си взели поука от цялата тази една година, че решенията трябва да се вземат открито, прозрачно и пред всички, да се застава зад тях и да се носи отговорност”, допълни тя.

Фандъкова отклони въпроса би ли станала министър в бъдещ кабинет на ГЕРБ с думите, че има изключително много задачи в София.

“Мисля, че моята отговорност, която съм поела пред софиянци, е ясна и трябва да си изпълня задачите”, подчерта тя.

Столичният кмет заяви, че финансовото състояние на общината е стабилно и приходите през тази година са с 14 млн. повече в сравнение с миналата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Володя

преди 9 години

Руснаците много сгрешиха с учителката по руски език. Главата и е по-празна от трудовата книжка на Сергей Димитриевич. Тя не познава Град София. Тя не ходи на работа. От бронирания Мерцедес си няма представа какви са нуждите на хората в Град София. Тя сега си "слага" буркани за зимата в родното село Белчин, Самоковско.

17

Анонимен

преди 9 години

Всички нормални хора знаят, че безличаната самоковска даскаличка беше сложена на поста от Мутрата да замете следите му от колосалните кражби при Сторежа на метрото, които грубо се оценяват на между 50 и 70 млн лв.Котараците и Стенли могат да кажат точно колко са.

16

Марто

преди 9 години

Ми като знаеш колко точи и как точно точи - отиваш в полицията и медиите и подаваш сигнали.Не по форумите. Иначе прилича на платено лаене против някой - ей така , за да се лае.

fallback