Снимка, архив Булфото
fallback

Затварят кръстовището при Семинарията от днес до края на седмицата заради ремонтни дейности, които текат от миналата година.

Мерките се налагат заради изграждането на втория локал и смяната на асфалт в средата му. Ремонтните дейности ще продължат денонощно, за да се спази срока за пускането му в експлоатация, обещават от Общината.

Oще по темата

От сутринта на 7 юли се забранява влизането на превозни средства на самото кръстовище и в отсечки от булевард „Пейо Яворов” и улица „Стоян Михайловски”. Заради ограничението се променят и линиите на автобусите с номера 88, 94 и 120.

Новото трасе е изградено почти изцяло. Вече е направен велосипеден пешеходен подлез, подменени са канализацията и осветлението. До няколко дни ще бъде поставена и шумозаглушителна ограда, която ще пази жилищните сгради в района от високите децибели на преминаващите коли.

След 15 юли, когато естакадата трябва да бъде пусната в експлоатация, преминаването оттам ще отнема само две минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

dragonfly

преди 9 години

Какво значи тя го е направила, направиха го парите от нашите данъци, таксите за паркиране които тя вдигна и какво ли още не, и не се знае колко от тях потънаха в джобчетата нейни и Бойкови. Не разбирам защо трябва да сме благодарни , че някой си върши работата, нали затова е там...

1

memo

преди 9 години

Браво! Супер ще стане там.. тази кметица, макар и от недолюбвана от мен партия - не мога да си кривя душата - направи много и работи добре.

fallback