Снимка: Булфото
fallback

Двама са тежко пострадалите след станалата снощи катастрофа между линейка и лек автомобил на бул. "Опълченска", съобщиха от "Пирогов". Ранените са 63-годишният шофьор на линейката и 15-годишно момиче.

Oще по темата
Както Dnes.bg съобщи, снощи линейка се е сблъскала с лек автомобил близо до мола на бул. "Александър Стамболийски". Автомобилът на Спешна помощ е превозвал пациент, който е прехвърлен в друга линейка и транспортиран в болница.

15-годишното пострадало в катастрофата момиче има открита фрактура на лявата предмишница, фрактури на двете бедра и на лявата ръка. Настанено е в Детска реанимация и след стабилизиране на състоянието ще бъде оперирано.

Шофьорът на линейката е настанен в Клиниката по неврохирургия с фрактура на костите на носа, сътресение на мозъка и охлузвания по лицето.

В линейката са пътували и 46-годишен лекар и 43-годишна сестра. Мъжът има контузии на гръдния кош, на дясното рамо и контузии с охлузвания на дясната предмишница и лявото рамо. Сестрата е с контузия на глезенната става.

И двамата са освободени, след като са били прегледани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 години

В България всички са се побъркали с това "предимство"Абе , пускайте линейките бе10 линейки са в града, всичките да се наредят в редичка, пак ще минат за 1 минута през кръстовищетоМоже твойто дете да го возят вътре, как така се бутате в тия колиХора, осъзнайте сеЖивотът е кратък

10

АНОНИМНА.

преди 9 години

Сега вече няма" ся ко прайм?" Сега има работа за операторите хирурзи и неврохирурзи, за ортопедите за педиатрите за монтьрите. И питам ДО КОГА няма да се дава предимство на автомобилите които имат право?! Ами до тогава докато тези права не престанат да се ползват от някой, който няма право. Да се вземат всички сини буркани от тези, които ги ползват незаконно. С какво предимство са те.?! За къде бързат- за АДА ли ?!

9

koko

преди 9 години

Възпитание ... бръмбари в главата ти ръмжат. Няма възпитание, има пътища и създадени условия за нормално шофиране.

fallback