Снимка: Булфото

Двама са тежко пострадалите след станалата снощи катастрофа между линейка и лек автомобил на бул. "Опълченска", съобщиха от "Пирогов". Ранените са 63-годишният шофьор на линейката и 15-годишно момиче.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, снощи линейка се е сблъскала с лек автомобил близо до мола на бул. "Александър Стамболийски". Автомобилът на Спешна помощ е превозвал пациент, който е прехвърлен в друга линейка и транспортиран в болница.

15-годишното пострадало в катастрофата момиче има открита фрактура на лявата предмишница, фрактури на двете бедра и на лявата ръка. Настанено е в Детска реанимация и след стабилизиране на състоянието ще бъде оперирано.

Шофьорът на линейката е настанен в Клиниката по неврохирургия с фрактура на костите на носа, сътресение на мозъка и охлузвания по лицето.

В линейката са пътували и 46-годишен лекар и 43-годишна сестра. Мъжът има контузии на гръдния кош, на дясното рамо и контузии с охлузвания на дясната предмишница и лявото рамо. Сестрата е с контузия на глезенната става.

И двамата са освободени, след като са били прегледани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase