Снимка: архив Булфото
fallback

4-годишно момче и 75-годишна жена са били блъснати от лек автомобил в квартал „Левски” в София, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към 10 ч. на ул. „Ст. Доспевски“. В момента пътните полицаи извършват оглед на местопроизшествието.

Според събраните до момента данни 75-годишната жена и 4-годишното момченце, което е било с колело, са пресичали неправилно.

Детето е с леко нараняване на единия крак. Жената е настанена в болница за лечение. Тя е с по-тежки травми.

Работата по случая продължава. На място е шофьорът, който дава и показания по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Ива

преди 9 години

Трябва да има наказания не само за невнимателните шофьори, но и за полуидиотите, които пресичат където им падне. Колко пъти съм гледала бабички-камикадзе на Цариградско шосе да пресичат като *** без глава не ми се мисли просто.

42

ne4o

преди 9 години

бреииии само тук в бг смв философи....ами то си ли4и 4овек дали ще приси4а...дори и да не е стапил на пешеходната патека си длажен да спреш...пак вие ако искате спираите на тези които 4акат на пешеходната...или си приказват ....хванете смисала

41

Анонимен

преди 9 години

В кварталните улички трябва колите да се движат с 40 км/ч, а не да летят като бесни. Всички са се озъбили срещу възрастните хора, а не мислят, че те ще са утрешните възрастни. Как може в Испания шофьори да вижда пешеходеца на пешеходна пътека и да спира на мига, а *** все някой друг му е крив. В Германия със сериозни санкции на нарушителите се поддържа идеална дисциплина и поведение на пътя.

fallback