Снимка: архив, Булфото
fallback

10-годишно дете пострада тежко при инцидент в София. Детето е в кома след падане във фонтаните на НДК, съобщи bTV.

Момчето е паднало от около 10 метра височина, в необезопасен участък от фонтана. Било е с баща си. Настанено е в реанимацията на „Пирогов", в критично състояние.

От Столична община коментираха, че в тази част от фонтана няма липсващи елементи, а конструкцията му е такава, че на мястото няма как да бъде поставен предпазен парапет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

аз

преди 10 години

Там, от където е паднало, изобщо не трябва да се минава, частите на фонтана са свързани затова няма парапет, няма и за какво да има. Бащата на това дете трябва да има глава, защотобез нея детето ще трябва само по надуваеми дюшеци да ходи.

25

Анонимен

преди 10 години

Дано се оправи детенцето. Това е дете, само ли е било? Но и там да са били родителите това е 9 год. дете, на синджир ли да го вържеш в центъра на София. Да вземат този целият парк да го реконстроират, да махнат грозния паметник, да обезопасят фонтаните. За какво е тази зееща дупка на входа на НДК, където хиляди хора минават. То и НДК е за голям ремот, промяна на тази отвратителна визия и соц. фасада. Това трябва да я място за отдих, за БЕЗОПАСНА дет. игра, не опасно, рушащо се недомислие.

24

до 25

преди 10 години

Ако чукарите на Витоша не са обезопасени,то нетрябва да е близо до София./Да се смееш ли,да ревеш ли/

fallback