Снимка: Софийска вода

Служители на „Софийска вода“ се включиха в пролетното почистване на София. Благодарение на усилията на доброволците на компанията едно от любимите за столичани места за отдих - района около езерото Панчарево, придоби чист и приветлив вид.

Съвместно с общинската служба на район „Панчарево”, доброволците на "Софийска вода" напомниха за отговорната работа на всички в името на „зеления” облик на града и показаха, че с общи усилия можем да поддържаме София чиста и модерна европейска столица с облагородени места за отдих и отмора.

„Софийска вода” подкрепя инициативата на своите служители и Столична община и ще осигури допълнително товарна техника за извозване на събраните отпадъци и в други части на града.

В рамките на голямото столично почистване компанията пое ангажимент пред Столична община да изгради и 10 нови улични оттока на определени от нея проблемни места.

„Софийска вода” АД, като част от групата „Веолия”, насочва вниманието на клиентите си към отговорността и грижата към природата и водата. По-рано този месец служители на "Софийска вода” АД засадиха 10 нови дървета в 72-ро ОДЗ в кв. „Дървеница”. Компанията спази традицията да засажда по едно дърво на всеки 1000 отказа от хартиена фактура.

През 2013 г. 10 000 клиенти на „Софийска вода“ АД са отказали да получават хартиени фактури и по този начин подкрепиха усилията ни за опазване на околната среда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase