Снимка: Булфото
fallback

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите преди, по време и след футболното дерби между Левски и ЦСКА. Срещата е утре, 21 април, от 16:00 часа на стадион "Васил Левски".

Ще има засилено присъствие на униформени на спирките на градския транспорт и местата, на които се събират и на които съществува възможност да се засекат привържениците на двата отбора, съобщиха от МВР.

Футболните фенове ще бъдат проверявани два пъти - непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са пияни или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри. Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

все едно

преди 10 години

Истината е една, ЦСКА е затънала в ***! Левски завинаги!!!

16

ЦСКА ЗАВИНАГИ!

преди 10 години

***, остават по-малко от 7 часа до новия ви резил! Не губете време! Купувайте си памперси и вазелин, че ще свършат! Днес пак ще ви опердашим! За ЧЕТВЪРТИ път! Или може би вече почна да ви харесва да ви го слагаме? СТО ГОДИНИ УЕФСКИ - СТО ГОДИНИ РЕЗИЛ! Поне си сменете името! Цяла България ви мрази заради гаврата със светлото име на Апостола!

15

мен

преди 10 години

айде фалирайти да ви няма от София само я срами те. Гледайте че сте само едни лигенда и толкова в чужбина само се насирате като сте на стадиона а криминални лумпели трошат и блокират центъра на София за какво е това за спорта еи писна ми и от вас бе *** дори и това название не заслужавате и двата отбора са свързани помежду си с едно и също НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА АСВАЛТ НА ПЛОЩАД ЗА ОТПАДЪЦИ НА АЗИАТСКИ ИЗПОЛЗВАНИ ПРЕЗЕРВАТИВИ ПОЛАЗЕНИ ОТ РАДИО АКТИВНИ ***.

fallback