Снимка: Булфото, архив

Въвежда се временна организация на движението заради футболната среща Левски-ЦСКА, която ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" днес от 16,15 часа, съобщават  от Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на превозни средства от 8.00 ч. днес до приключването на мача по алеите около стадион "Васил Левски".

От 14.00 ч. до 18.00 ч. се забранява престоят и паркирането на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски",  от страната на градината при Паметника на Съветската армия.

От 15.00 ч. до приключването на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на градския транспорт, по ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 15.00 ч. до приключването на мача автобусите по линията "75" ще се движат само до Военната академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase