Снимка: архив Булфото
fallback

Столичната полиция предприема всички необходими мерки за осигуряване на реда и обезпечаване сигурността на гражданите преди, по време и след мача между отборите на "Левски" и ЦСКА. Футболната среща е утре, 8 март, от 16.15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Полицията ще се грижи за сигурността както на територията на стадиона, така и в целия град. Особено внимание ще се обръща на спирките на градския транспорт и на местата, на които се събират и на които съществува възможност да се засекат привържениците на двата тима.

Феновете ще се придвижват организирано от сборните им пунктове към мястото на спортното събитие. С цел недопускането на инциденти между привържениците на двата отбора са предприети мерки двете шествия да се разминат във времето.

Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти - непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри.

Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след
попълване на декларация.

С цел осигуряване на безопасността при струпване на много хора, а и за улесняване на пропускателния режим, на зрителите се препоръчва да пристигнат по-рано в района на стадиона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 10 години

Синият о'бор понамирисва.

12

Анонимен

преди 10 години

Всички европейски и азиатски отбори се надяват на среще със синият отбор през втората половина на месец юли. Сините са желан и обичан отбор.

11

Анонимен

преди 10 години

Подуенските селяни ще имат възмпжост да вият на воля! Хулиганите сега са доволни, че техният час е настъпил.Мчовете м/у подуене и отбра от Борисовата трябва да бъдат извън закона, за да се гарантира спокойствието на гражданите. Не може заради 100 *** с червени и сини дрешки да страда цял град! Спрете безумието! Бойкотирайте мача!

fallback