fallback

Общ преглед

От паднали дървета – произведения на изкуството. За два месеца инженер-химикът Алексей Алексиев, чието хоби е дърворезбата, превърна паднало дърво в Борисовата градина в красиво творение.

Върху събореното от старостта и бурите дърво мъжът е издялал цветенца, костенурки, птици и гущери.

Столичани с интерес разглеждат причудливите му произведения, а по любопитните имат и възможността да се пробват в дърворезбата.

Алексиев твърди, че целта му е да вдъхне нов живот и нов смисъл на загиналото вече дърво, да го съживи по различен, свой си начин и най-вече да зарадва хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

тцЪ

преди 10 години

На вниманието на всички "художници", претендиращи, че плик с аранжирани *** е изкуство - гледайте и се учете! ТОВА на снимките е ИЗКУСТВО.

23

ИВО

преди 10 години

Като чета коментари 6,11,13 се питам докога в България ще има такива елементарни,дребни,завистливи,безполезни душички?Като не са в състояние да създадат красота около си,те сеят само злоба и жлъч.Апела ми към тях е:Поне един ден се опитайте да правите добро на хората около вас.Гарантирам ви,че ще се почуствате по добре!

22

ЦВЕТА

преди 10 години

Дай Боже,повече такива хора на България!Хора,които носят в себе си красотата и доброто.Само те ще могат да променят живота ни към нещо по добро,а не като тези гнусни пиявици,впили се във властта,мислейки само за джоба си и докарали ни до тази разкошна мизерия в която тънем.

fallback