Снимка: БТА, архив
fallback

За 198-и пореден ден се проведе протест срещу кабинета на Пламен Орешарски.

Протестиращите се събраха малко преди 18.30 часа пред Министерски съвет, но движението на пл. „Батенберг” не беше блокирано.

Малко преди 19 часа традиционното шествие се насочи по бул. „Цар Освободител” до Народното събрание, ескортирани от автомобили на МВР, съобщава „Фокус“.

На мястото на протеста по традиция имаше полиция, която беше премахнала металните загражденията в зоната между БАН и храм-паметника „Св. Александър Невски”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

rumen221

преди 10 години

Интересно... "Празнодумните" Талибани в СУ искаха: - "Морал и Оставка", а единствения критерий за морал е това: - КАК СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ!!!- От Парламентарна комисия се разбра, че Боко е харчил милиони, от парите на гладните, голите и болните българи, за... "леки жени с тежки пороци"... - А ТОВА Е КРАЙНО АМОРАЛНО...!!!Що така бе..., Талибаните... ЗА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИТЕ ВСИЧКО РАЗБРАХМЕ..., А ЗА СИЛИКОНОВИТЕ ТИГРИЦИ - НИЩО... - НЕ Е ХУБАВО ТАКА...!(... или са толкова грозни, че не е за разправяне... или... малолетни..., или са... *** защо никой нищо не казва...).

50

rumen221

преди 10 години

Само със спонтанни протести не ставало, трябвало и Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика - С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов Ф-я "14 януари" - 120 000 $- Ф-я "Риск Монитор" с близкия до Мадам Йес Й. Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският "Прозрачност без граници" с О. Минчев - над 200 000 $И за по 30 сребърника Талибите са разбесняха, но-о-оооо ТРЯБВАЛО И АКЪЛ!

49

rumen221

преди 10 години

История на "Протестите"...Избори... - ГЕРБ купили от Мишо-бирата 10 ТИР-а с бира, но, дойде "Костинброд" и... ГЕРБ остана в опозицияИ Кой, Кой да изпие бирата:- Ще поканим Буда-лите, но... не за победа, а за "Оставка" на правителствотоСъбраха се, изпиха бирата и се разотидоха- Да си купим Протестери Протестери взеха парите, повикаха и се прибраха на топло- Лесно е да купим студентите! Но, Талибаните изядоха лютеницата на кака Милка и сами разбраха, че нищо не разбиратАми сега? - То не ставало само с лапане, рязане на лентички и Винету, тлябвало и акъл

fallback