Снимка: архив, Булфото
fallback

Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.

Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp" (лагер - бел. ред.). Tя тръгнала да ги закара към „Военна рампа“. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

„Единият започнал да я дърпа за косата и са я били, при условие че колежката не ги е предизвикала с нищо. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н.

В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата й е оскубана”, разказал колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.

От пресцентъра на МВР съобщиха за Dnes.bg, че информацията се проверява и за момента не могат да потвърдят за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

181

АРЕС

преди 10 години

С АРАБИТЕ СЪМ ИМАЛ РАБОТА И ЗНАМ ЧЕ СА ***

180

пор

преди 10 години

хващайте калашниците и толкова

179

epohalni vremena

преди 10 години

Чуждестранни организации, фирми, фондации и религиозни общности изкупуват земята на Странджа планина в последната година.Според експерти от агенции за имоти, за последните три години в района са инвестирани над 60 милиона евро, а само за последната година сделките са за над 11 хиляди декара, пише "168 часа".Цените са атрактивни за хора с пари ,защото декар земеделска земя излиза около 300 евро, а същата площ от гората върви по 500-600 евро. Една нормална двуетажна къща пък може да се купи за 15 хиляди евро.Новите собственици са пъстра смес от националности, главно от Близкия Изток

fallback