Снимка: архив, Булфото
fallback

Трима контрольори и двама нередовни пътници са се сбили снощи на автобусна спирка на ул. "Оборище".

Причината за свадата, разразила се в автобус №9, била липсата на билет у двама от пътуващите в автобуса.

Разправията настанала, след като контрольорите свалили пътниците и след отказ на един от тях да плати глобата, започнал скандалът, подплатен с юмруци и ритници.

Според свидетели на свадата, цитирани от "Фокус", единият от нередовните пътници е паднал при боричкането на земята, а контрольор е започнал да го рита.

След като полицията пристигнала, побоят приключил, а белезниците щракнали около ръцете на нередовните пътници.

От Центъра за градска мобилност към Столична община потвърдиха за инцидента и съобщиха, че правят собствено разследване на случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

OG

преди 10 години

Трябва да стане както е в Англия, плащаш си билета при влизане в автобуса, дали е електронен билет хартиен или пластмасов, няма билет, не се допуска да влезе в автобуса. Влезе ли веднъж върви го гони да плати. И скандали и проблеми и т.н.

76

АЦАБ

преди 10 години

'Сички ченгета са *а!

75

Анонимен

преди 10 години

Н Е М О Ж Е контролата да обижда и да налита на бой на пътниците независимо какво са направили!!! това е НЕДОПУСТИМО!!! ако някога сте без билет не се карайте с тях... просто слезте на следващата спирка и каквото и да ви говорят си тръгнете, без да им обръщате внимание. щом са станали контроли сметнете колко мозък имат в главите и за какви комплекси става въпрос. Те не са полицаи не могат да ви задържат, не могат и да ви изискват личните документи.

fallback