Снимка: Булфото, архив
fallback

Отровени кучета, котки и гълъби са намерени тази сутрин в парка до столичния стадион “Славия“, съобщава БНР.

По всяка вероятност животните са яли отрова, като сред тях има и едно домашно куче.

Мястото е посетено от няколко екипа на Шесто РУП в София. Имало е и екипи на общинска фирма "Екоравновесие". Взети са проби.

Пред националното радио Събина Панайотова, собственичка на домашен любимец, разказа, че мястото на хврълената отрова е между детска градина и техникум.

"В момента, в който влязохме, ме посрещнаха други хора с кучета и казаха никой да не си пуска кучетата, защото има трупове в парка. Там има изоставен строеж, пред него имаше мъртво куче с червена пяна по устата, видимо отровено, и друго, което повръщаше. Второто куче засега е добре, заведено е на лекар”, посочи жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

Ми не съвсем анониме

преди 10 години

Абе да изловят всички улични *** и да ги избият. *** народ, грижи се за *** повече отколкото за децата и собственото си здраве.

166

Анонимен

преди 10 години

Дано виновникът си получи заслуженото.Този човек явно е съдист луд и за затвора трябва да си получи заслуженото. Как може да има толкова зли хора? Кучетата не са виновни че са на улицата те са живи същества заслужават да живеят. Мен не ме е страх от кучетата по улицата мен ме е страх от такива ИЗРОДИИИИИИИ като този които е отровил животинките ДАНО ГО ХВАНАТ И ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО. Кучетата не са проблема на държавата проблем са хората и тяхната злоба.....

165

mi

преди 10 години

А каква е тази глутница в близо до детска градина и техникум? Не е ли това шокиращото, че около детски заведение се мотат глутници? Тръгнали са да се чудат, че в началото на учебната година някой решил да се отърве от тях, след като общината бездейства. И около нашата детска градина има доста улични *** и разни бабички ги хранят и развъждат, но на никой не му прави впечатление и не го намира за притеснително. А ако някой тръгне да се справя с проблема, става медийна драма.

fallback