fallback

Общ преглед

Десетки протестиращи поставиха лепенки на “ВИС-2" на Областната управа в София.

Така те изразиха недоволството си от решението на кабинета - депутатът от ДПС Емил Иванов да оглави за втори път Софийска област.

Бившият дългогодишен кмет на Своге беше на този пост и по времето на тройната коалиция. За Иванов се твърди, че е свързан със силовата групировка, действала в зората на демокрацията.

Самият той не отрича този факт: "Ами да, работил съм за ВИС-2, то нямаше други тогава", обяви той преди дни.

Напускайки парламента, Емил Иванов ще отстъпи мястото си на следващия в листата Александър Методиев, известен в ромската махала в Самоков като Сали.

Неговото име пък беше замесено в скандала с организирането на нелегално енергоснабдяване в квартала. Клетвата му като депутат ще е утре.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

сс

преди 10 години

рак да хванете червени платени ***, дето за пари пишете простотии тука. да измрете всичките бсп-ари, че най-накрая България да се оправи. И от сега да ви кажа, не съм фен и на герб, което е бкп 2

66

ЕГАТИ ТЪПАЦИТЕ....

преди 10 години

БОЙКО БИЛ "МУТРА" .....А, ТОЯ СВОГЕНСКА *** ОТ ВИС, ПРОДАЛ ГОРИТЕ И ИМОТИТЕ НА ХОРАТА ОТ СВИДНЯ И ИСКРЕЦ, КАКЪВ Е СПОРЕД ВАС...ХА,ХА,ХАААААААААА....???!!!!*** ...ХОДЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ !!!!!БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА !!!!!!!!!!!!!Напълно!!!!

65

един

преди 10 години

Васил Илиев Секюрити-Вис. завинаги в сърцето ми

fallback