Снимка: Булфото

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде прекъснато днес, съобщават от "Софийска вода".

Във връзка с реконструкция на водопровод по ул. "Цар Симеон" в район "Оборище" ще бъде спряно водоподаването от 9.00 до 18.00 часа по ул. "11-и август" - от ул. "Цар Симеон" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий". Вода няма да има и в района на ул. "Г. С. Раковски" - от ул. "Цар Симеон" до бул. "Сливница", по ул. "Дунав" - от ул. "Искър" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий", както и по ул. "Екзарх Йосиф" - от ул. "Чумерна" до ул. "Дунав".

Поради реконструкция на водопровод по ул. "Цар Иван Асен Втори" в квартал "Яворов" ще бъде спряно водоподаването от 9.00 до 18.00 часа по ул. "Цар Иван Асен Втори" - от ул. "Загоре" до ул. "Виктор Юго", и по ул. "Загоре" - от ул. "Цар Иван Асен Втори" и бул. "Цариградско шосе".

Поради подмяна на спирателен кран на бул. "Симеоновско шосе"в квартал "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на Околовръстния път от отклонението за лифта "Симеоново" до бул. "Братя Бъкстон".

Вода няма да има и в кварталите "Кръстова вада", "Манастирски ливади"- изток /района около газостанцията на бул. "Луи Аиер"/ и "Малинова долина".

С понижено налягане ще бъде водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в кв. "Горна баня" - между бул. "Н. Петков", ул. "Бойчо Бойчев", ж. п.-линията София-Перник и местността "Подлозище".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase