Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж загина при трудова злополука в МОЛ „София" при извършване на ремонтни дейности. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Инцидентът се е случил в ранния следобед днес.

Човекът е паднал по въздуховодната шахта от покрива на МОЛ-а почти до ниво минус две. 66-годишният мъж е бил предварително информиран и инструктиран, че мястото е опасно.

Той е бил с множество наранявания, откаран е в болница „Пирогов” и половин час по-късно е починал.

По случая е назначена проверка, в процес на установяване са обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 11 години

Никой не изразява съжаление, че един човек е загинал. Всички политиканствате. Виновен бил човека, че работил на 66 години вместо да е пенсионер. Но, може да не е имал трудов стаж, или да не му стига пенсията. Защо ли? За малките пенсии трябва да "благодарим" на БКП и Людмила Живкова защото открадна пенсионния фонд, а за липсата на трудов стаж трябва да "благодарим" на синовете, снахите и внуците на лидерите от БКП и агентите от ДС, които станаха олигарси и "бизнесмени".

69

Анонимен

преди 11 години

До Темерут Човекът не е отишъл там за кеф или защото обича да "язди покриви". Нуждата го е принудила на 66г. да работи такава опасна работа.

68

Анонимен

преди 11 години

Добрите икономисти са емигранти. Другите работяят на хранилка при Сорос - ЦРУВ свестните държави знаят за България, че икономиката е управлявана от мафията.

fallback