Снимка: мРепортер
fallback

Асфалтът на булевард "Александър Пушкин" в София в участъка малко след кръговото кръстовище на площад “Знаме на мира“ е рязан миналата седмица, а дупките още не са запълнени, сигнализира читател на Dnes.bg в рубриката мРепортер.

На снимките се виждат големи изрязани участъци на пътното платно, които карат шофьорите да преминават в насрещното платно. Това пък от своя страна е предпоставка за ПТП на натоварената артерия.

От Агенция "Пътна инфраструктура" в София обясниха пред Dnes.bg, че в момента не се извършват ремонти освен запълване на дупки, където е крайно наложително, защото времето не е подходящо.

На мястото вчера е бил инспектор, който е установил, че новият асфалт е изрязан на 6 места. От инспектората обясниха, че Софийска вода е изрязала участъците.

От "Софийска вода" потвърдиха за Dnes.bg за проблема. Те обаче обясниха, че в момента няма как да бъдат запълнени дупките, защото времето е твърде студено и не може да се полага асфалт.

“Има нормативна уредба, по която действаме. Не може да се полага асфалт, когато температурата е под 5 градуса“, заявиха от "Софийска вода". От дружеството обещаха, ако времето стане по-благоприятно тази седмица, да се започне работа по запълване на изрязаните участъци в столицата.

Конкретно на бул. “Александър Пушкин“ има пропадане и ще се направят и допълнителни дейности по ремонта.

Ако и вие имате подобни сигнали, изпращайте ги в рубриката ни мРепортер!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 11 години

в нормална държава - МОЛ на "софииската вода" под арест за терористичен акт , заплашващ сигурносста на населението.... понеже ни означения , ни затворена улица... матряла е оставен да се трепе и да троши 20-годишните си опели. ДОКОГА , тези ,които носят отговорност няма да си вършат работата?????

22

qwerty

преди 11 години

Абе тия как смеят да режат асфалта? Боко им прави пътища, магистрали, а те го саботират. Станишев е виновен!

21

ivan.h.todorov

преди 11 години

Днес минах от там. Дори предупредителни знаци няма!

fallback