Снимка: архив Булфото
fallback

В Столична община няма да се продава и да се сервира алкохол в търговските обекти и в заведенията за обществено хранене в деня на референдума – 27 януари, от 6.00 до 20.00 часа.

Причина за решението на общината е осигуряването на  условия за нормалното и спокойно протичане на изборния ден, посочват от пресцентъра на СО.

Забраната не се отнася за обществени заведения, в които ще се провеждат семейни и обредни ритуали сватби, кръщенета и тъжни обреди, както и за продажба на алкохолни напитки на едро и продажба на бира.

Референдумът за бъдещето на ядрената енергетика у нас ще се проведе на 27 януари, а това е едва четвъртото национално допитване в историята на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

БРАННИК

преди 11 години

Всички се взимате толкова на сериозно, че направо България да се е оправила от вас бе, как така това не се случва обаче? Аз още съм в кръчмата и си бъркам в пъпа а вие се косите какво съм написал. Ходи да протестираш като не ти харесва бе *** говоря за свободата на човека да си пише глупости а други да му ги четат, да се възмущават и да му отговарят, все едно ще го засегнат или променят. Пали на запад или ходи протестирай да връщат комунизма! Кръчмите са еднакви навсякъде самонадеяните също!

21

Анонимен

преди 11 години

В този ден трябва да се *** чорки,големи чорки

20

Анонимен

преди 11 години

Бойкот! Да се "нацепим" дружно.

fallback