Снимка: БТА
fallback

Преподавателката по руски и немски, която влезе пияна в час преди седмица, а след това бе уволнена от столичното 130-о училище, е приета днес в УМБАЛСМ "Пирогов”. Това съобщи bTV, като уточни, че рано тази сутрин Илияна Иванова е била докарана в болницата с отравяне след смесване на алкохол и медикаменти.

Има опасност за живота й. Засега от „Пирогов” не посочват дали става въпрос за опит за самоубийство или предозиране с лекарства в комбинация с алкохол.

Учителката е споделяла пред приятелка, че може да посегне на живота си, пише вестник "Стандарт".

От столичния инспекторат по образованието бяха обещали да ѝ подадат ръка и да търсят най-доброто решение за нейния случай, но от училището, където Иванова работеше, потвърдиха освобождаването ѝ от длъжност. Това може да е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца.

Инцидентът се случи на 10 декември около 10.00 часа сутринта в столичното 130 училище. Тогава експертиза показала, че тя е била с 2,64 промила алкохол в кръвта.

Късно вечерта на същия ден Софийският районен съд прецени, че извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предаде случая за разследване на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

поля

преди 11 години

Разбиха и без тва разбития живот на жената..само *** сензации и простотии в медийното пространство..нищо градивно

170

анонимен

преди 11 години

Толкова дечица бяха убити по пътищата от НЕ пияни шофьори, на които бе дадена условна присъда , а че жената е влязла пийнала в час ще бъде разследвана от прокуратурата! Цирк, какъвто е цялата ни държава и управление !

169

izi

преди 11 години

Я кажете има ли някой, който да не ходил пийнал на работа? Аз не знам някой на който да не му се случвало поне веднъж. Така, че аре оставете женицата а?

fallback