Снимка: Булфото
fallback

Без вода утре ще останат живущите в "Крива река", "Гевгелийски", "Дружба 2" и в центъра на София, съобщават от
"Софийска вода".

Във връзка с подмяна на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. "Лайош Кошут", се налага спиране на водоподаването утре от 9.00 до 21.00 часа в района на ул. "ЛайошКошут", ул. "Шандор Петьофи", ул. "Дукатска планина", бул. "Пенчо Славейков".

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на ул. "Лайош Кошут" и бул. "Пенчо Славейков".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул."Мачуково" в кв. "Гевгелийски", се налага спиране на водата на 27 ноември от 10.00 до 18.00 часа в района на ул. "Сава Михайлов", ул. "Иван Карасулски", ул. "Богданци", ул. "Мировци". При необходимост ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. "Мачуково" .

На 27 ноември във връзка с монтаж на спирателен кран на бул."Витоша", ще бъде спряно водоподаването от 10.00 до 18.00 часа в района на бул. "Витоша", бул."Патриарх Евтимий", ул. "Княз Борис Първи", бул."Ген. Скобелев". При необходимост от продължаване на ремонтните дейности ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на бул."Витоша" и бул."Ген. Скобелев".

Подмяна и монтаж на спирателни кранове ще спре водоснабдяването и в ж.к. "Дружба 2" от 9.00 до 21.00 часа в района от бл.202 до бл. 228, на бул. "Цветан Лазаров" от номер100 до 130.

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски при 68 СОУ и 85 ОДЗ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

ОКО за ОКО

преди 11 години

Искаме компенсации за спряната вода и създадените неудобства изразени в месечните ни сметки. Демек спиране на водата -5лв , слабо налягане -3 лв, подаване на ръждива -2лв и така .

fallback