Снимка: Bulphoto
fallback

В Столична полиция продължава дейността по установяване на всички нарушители на обществения ред около футболната среща България – Италия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера служители на столичната полиция предотвратиха сблъсък между поддръжници на Левски и ЦСКА малко преди началото на мача. Днес Софийския районен съд осъди трима от задържаните по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Те няма да имат право да посещават спортни прояви за срок от две години. Освен това съдът постанови двама от футболните привърженици да останат в ареста за 10 денонощия, а третия - за 15 денонощия.

Задържаните непълнолетни момчета са предадени на близките им и ще бъдат съдени допълнително.

В СДВР продължава работата по установяване на всички нарушители на обществения ред по време на футболната среща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 11 години

Малко им са 10 дни. Глоби с размер 10 пъти изпочупеното и отнемане на имуществото ако нямат да платят. То стадиони, спирки, градски транспорт, след всеки мач изпотрошено за милиони. Как цивилизованите фенове на запад дори от различни отбори си пият заедно след мача. Нашите са на принципа "И да паднем и да бием, пак ще ги набием" . Отива се на боксова среща, не на футбол.

18

Анти ултрас

преди 11 години

Всички, които трошат автобусите, трамваите и тролеите са хулигани и са за затвор и солени глоби. Не може след всеки мач да трошат транспорта тези нещастници. Драскат с маркери, блъскат покривите на транспорта с карабинери и пробиват дупки. Това са абсолютни *** и ***, мястото им е в затвора и трудово-възпитателни лагери, там да използват тяхната агресивна енергия за положителни цели.

17

до варг

преди 11 години

Не държавата, т.н. фенклубове. В тях се подвизават само хулигани и алкохолизирани наркомани.

fallback