Трима от пострадалите са настанени в Пирогов. Снимка: Пирогов
fallback

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил в една от колите, които се сблъскаха в тежката верижна катастрофа на входа на София рано тази сутрин,  съобщава БНТ.  Информацията обаче все още не е потвърдена официално от полицията.

От БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Шефът на футболната ни централа е в Мюнхен за финала в Шампионската лига, а синът му е в София, където почива след края на сезона в Холандия.

Според информацията от „Пирогов“ в болницата са приети трима души. В 6.15 часа в болницата са постъпили М. Д. на 47 г. и М. К. на 67 г. Първият е със счупване на левия глезен и три счупени ребра. Другият мъж е с четири счупени ребра.

Малко по-късно - в 9.15 часа в болницата е приет и мъж на 42 години, пострадал в същата катастрофа. Той има наранявания на лицето и се оплаква от болки в гърдите.

Oще по темата

В катастрофата загина един човек, чиято самоличност засега не се съобщава.

В 9.45 ч. е възстановено движението по магистрала "Тракия" при входа за София, съобщиха от МВР.

За повече от четири часа то беше спряно и автомобилният поток се пренасочваше през обходен маршрут заради тежката верижна катастрофа.

По първоначална информация от МВР поради несъобразена скорост са се ударили 2-3 леки автомобила, а след това в тях товарен автомобил и още няколко леки.

*Информацията е актуализирана в 12,01 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 11 години

Kvo ni interesuva toq *** i kloun Niki Mihailov. Za6to vie prosti jurnalisti zanimavate horata s toq parcal. Nima toq e po vajen ot 4oveka koito zagina???????

72

Анонимен

преди 11 години

wizte sako kakwo sa glawie , sas sigornost imat sabrana da se pische istinata. w normalna darzawa ste , saglawieto dxa bade , mihailow isbiagal sled katasrofata

71

Мен

преди 11 години

Абе покриват го, защото джипа е служебния на татко му и ще има въпроси как така синчето се разкарва със служебния (без да е никакъв там) за сметка на БФС-то.. което пък се финансира от държавата с нашите данъци и познайте какво ще излезе - народа плаща малката перука да обикаля насам-натам. Хайде със здраве.. и блажени са вярващите.

fallback