Йорданка Фандъкова Снимка: БТА

До края на март трябва да приключат аварийните ремонти в София и от април да започнат планираните, предложени от районните кметове. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова, която провери ремонтните дейности в кв. "Младост" 4 на улиците "Филип Аврамов" и "Самара". 

Продължаваме с аварийните ремонти, които се налагат главно по улиците на масов градски транспорт заради тежката зима, обясни Фандъкова. Тя уточни, че работят шест екипа и графикът за днес и утре включва 20 улици.

Нейната забележка беше, че трябва да се сложат допълнителни знаци, за да се осигури безопасна работа на хората, тъй като движението на ремонтираните улици не се спира. 

За тази година са планирани 26 милиона лева за ремонти, колкото и през 2011 г. С усилията, които положихме в последните дни, работата по големите булеварди вече е приключила и влязохме в кварталите по улиците с масов градски транспорт, обясни Фандъкова.

Тя очаква от април да започнат плановите ремонти и в следващите месеци да се влезе вече и във вътрешнокварталните улици. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase