Снимка: Булфото
fallback

Репатриращи автомобили да има в двата най-големи столични района - "Младост" и "Люлин", поискаха днес районните им кметове.

Това стана по време на заседанието на комисията по обществен ред на Столичния общински съвет.

На дискусията кметовете на "Люлин" и "Младост" - Цвета Авджиева и Милко Младенов, посочиха, че основен проблем е паркирането в зелените площи на двата квартала.

В "Люлин" даже има и място за наказателен паркинг, посочи Младенов и така аргументира искането си за "паяк".

Районните кметове поискаха да имат информация и за инциденти, ставащи в района им, както и за обхвата на зимното почистване, тъй като стигащото до тях в момента не е в целия обем, а само в откъслечни елементи.

От общинската дирекция "Обществен ред, масови прояви и сигурност" поеха ангажимент да изпращат необходимия обем информация и към районните кметове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

паяк

преди 12 години

Мразя ги тея паяци, защото вдигат която кола си искат. Но в "Младост" плаче за паяци. Паркирането е КОШМАРНО! И ми писна от *** паркирали в градинките, детските площадки и на тротоарите!

46

Хектор

преди 12 години

Паркинги,паркинги,пааааррккингггггиииииииииииии ***.и долни,ние сме ви избрали и НИЕ искаме от вас ПАРКИНГИ,паркинги.Вие сте ни подчинени и ще изпълнявате,психопати.......

45

Az

преди 12 години

А мога ли да му набия на кмета в Младост един паяк отзад!?! Или мога да паркирам на неговия етаж!? *** - сигурно си скапан ГЕРБер....

fallback