Рамо до рамо - старият и новият. Снимка: БТА
fallback

Елен Герджиков бе избран за председател на Столичния общински съвет.

На проведеното тайно гласуване "за" кандидатурата му са гласували 39 общински съветници, недействителните гласове са 3, като това са били празни пликове.

Oще по темата

Общият брой гласувалите общински съветници е 42-ма, от 55-ма присъствали.

До избора на Герджиков се стигна след като във вторник досегашният председател Андрей Иванов подаде оставка.

На заседанието днес Иванов благодари на колегите си за успешния мандат.

"Проведохме един мандат, който беше мандат на реформи, беше успешен мандат за целия общински съвет и аз искам да благодаря на всички, които бяха участници в този процес", допълни той.

Иванов пожела на бъдещия председател на общинския съвет и на колегите си да се работи в посока градът да стане справедлив и хубав.

"Естествено, че се вълнувам изключително. Това е изключително висок пост, който не съм целял, не съм мечтал, не е бил цел в живота ми, но нашата работа изисква от нас - да поемем отговорности", каза на свой ред Герджиков.

"Искам да работим всички заедно, защото това е единственият начин да направим онези промени, които искаме, и да изглежда градът ни добър за живеене и желан от хората, които живеят в него", допълни той.

Кметът Йорданка Фандъкова пък му пожела много сили и енергия.

"Искам да заявя категорично, че сигурно има хора, които искат да има лагери, битки в групата на ГЕРБ или между мен и мои колеги. Не сме тук, за да водим лични битки. Искрено се надявам, че ще продължим с диалог. Искам активност, енергия, много работа", допълни кметицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 12 години

Ама тия са си ТИКВИ,все едни с глави като ТИКВИ!

23

Анонимен

преди 12 години

Още една *** майка!Като е Елен има ли си рога?

22

ТР

преди 12 години

Наистина хляб в жълтата музика сега няма, хлябът е в Общинския съвет,та дори има за пасти и луканка Всичко в ГЕРБ е случайно,дано да имаме късмет,но сега ще ви покажа,още веднъж защо Публичният Търговски регистър не е хубаво нещо ! Никъде в Европа няма свободен достъп до Търговския регистър навсякъде е свободен, но срещу пари и така винаги тоя който иска да надникне в твоето досие остава следи! У нас напълно безплатно и напълно анонимно! Сега това което ще ви покажа не ми е приятно,защото нека му дадем шанс на младежа да се докаже, но дано малко поне да стресне управляващите и да започнат да действат не импулсивно, не случайно, а напълно осъзнато и прагматично! Ето какво разбрах само за 5 минути! Лицето ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ участва/участвал в следните фирми:А истината е,че няма бивш съдружник винаги твоето влияние и следа остава! 1.СТРЕТТО" ООД 2.СТАРТ 26" ЕООД 3.ЕВРОПЕЙСКИ ИЗТОЧЕН БРЯГ" ООД - продължава: ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ И УСЛУГИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, ЕКСПОРТ И ИМПОРТ съдружници: ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ ЕВГЕНИ СТЕФАНОВ НИКОЛОВ ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ 7206076240, с адрес: гр.София,ул.Хр.Георгиев 4,ет.4,ет.4 4.МОНО 2009" ООД - продължава УПРАВЛЕНИЕ НА ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ, НОЩНИ БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, КАФЕНЕТА, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА ВИНО И СПИРТНИ НАПИТКИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА. Съдружници: ФИЛИП КИРИЛОВ ГРИГОРОВ ЕЛЕН СТОЙЧЕВ ГЕРДЖИКОВ Така, какво правим сега? България продължава да бъде по европейска държава от Германия, Франция като имаме напълно свободен достъп до Търговския регистър! Това воайорството лично на мен не ми харесва! България ще влезе в Гинес като единствената страна по католик от папата и в която НАП е поставила касови апарати със СМС на всички търговски обекти, както и на всички кафе автомати! България най-бедната икономическа страна прави всичко възможно да съсипва малкия бизнес и да прави живота на малкия човек напълно несигурен като личните му данни можете да ги намерите навсякъде от избирателните списъци през кадастъра където са нашите сканирани нот.актове до Търговския регистър! Воала!!!! Иначе не се съмнявам,че Елен нищо няма да промени защото и той е част от статуквото,но? Дано малко поне се стреснат властимеющите , но не вярвам!

fallback