Снимка: Архив, Булфото
fallback

Въвежда се временна организация на движението около Националния стадион заради футболния мач между отборите на България и на Уелс, който ще се състои утре (11 октомври) от 21,05 ч., съобщиха от Столичната община.

От 8,00 часа днес до 24,00 часа утре се забраняват престоят и паркирането по алеите около Националния стадион.

За същия период са забранени престоят и паркирането по ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", както и на моста пред Националния стадион.

От 17,30 до 24,00 часа на 11 октомври при необходимост и по преценка на СДВР може да бъде забранено влизането на превозни средства в двете посоки с изключение на градския транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх".

Същото ограничение е възможно и по бул. "Др. Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 12 години

тези нашите политици стига мълчат а да кажат какво е станало с Българи в чужбина бойко що мълчи .какви са тея предавания нови за певци дето толкова си личи че играят тятър че е станало нещо 100 процента.какви са тия сини облечени по улиците на варна пловдив и софия.и защо преслава пее в синио ме прегръщаш от тук ще излезеш жив но не и цял.забележете в х фактор публиката не се вижда от синьо и в гласът на българия също.положението не на добре и футболният отбор може да са зле но футбола е игра

12

Анонимен

преди 12 години

Тия, които налагат ограничения са по-зле и от футболистите ни.

11

Соломон

преди 12 години

Искам референдум, тази игра в Бг да се забрани!

fallback