Йорданка Фандъкова провери ремонта в Южния парк. Снимка: БТА
fallback

Старата тоалетна в Южния парк е съборена и предстои изграждането на нова, за която Столичната община отделя 90 000 лв., съобщи кметицата на София Йорданка Фандъкова, която провери хода на ремонтните работи в Южния парк.

В тоалетната ще има място за повиване на бебета и пълна достъпност за хора с увреждания.

В момента се работи по два проекта за тоалетни в Борисовата градина, изготвя се и проект за изоставена тоалетна в района на "Пирогов".

Изцяло ще бъдат подменени настилките в Южния парк, ще бъде сложено и осветление.

Ремонтът трябва да бъде завършен до 20 октомври.

"Стойността му е 710 хил. лв., бяхме предвидили 950 хил. лв. Спестените средства ще бъдат насочени за изграждане на поливна система", обясни Фандъкова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Емил

преди 12 години

Голяма работа...това го има в цивилизованият свят от доста години....Ех,ех,ех...Европейска държава от африкански тип населявана от балкански народ...неочаквано лоша комбинация

85

ПРЕМЪЛЧАНАТА НОВИНА

преди 12 години

Никой не пише че Фандъкова ИЗБЯГА ТИЧЕШКОМ от предварително уговорен дебат с Пехливанов и представители на иколо 2000 граждани на столицата. Дебат-разговор именно по въпросите с тоалетните, кучетата... и парите на столичани, които се харчат с широки пръсти за нищо не свършване.Изшмули се като подгонен кокошкар от сградата на общината. Избяга "на юр", малко преди да раздумка новината за строежа на прескъпата ол инклузив тоалетна. Ако това е поведение нанормален човек, аз съм Боянското трамвайч

84

Emma

преди 12 години

Нямам думи, ето един кмет, който не "чака", не се "обяснява", не се "съобразява", а действа!

fallback