Снимка: архив Булфото

Заради ремонта на част от моста "Чавдар" се въвежда временна организация на движението в района, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

От днес до 24.00 ч. на 13 септември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по източната част на моста - от ул. "Злетово" до ул. "Черковна".

Още по темата

Променят се и маршрутите на тролейбусните линии с номера 1 и 2.

Тролейбусите по линия номер 1 ще се движат от надлез "Надежда" до сп. "Паметник Левски" по маршрута си и оттам до пл. "Сточна гара" - двупосочно.

Тролейбусите по линия номер 2 ще се движат от ж.к. "Борово" до кръстовището на бул. "Кн. Ал. Дондуков" и ул. "Кракра", и оттам - към ул. "Оборище", бул. "В. Левски" - по маршрута, двупосочно.

Разкрива се временна тролейбусна линия с номер "2А" - от ж.к. "Хаджи Димитър" по ул. "Васил Петлешков", ул. "Никола Войновски", ул. "Ильо Войвода", и по бул. "Ген. Вл. Вазов" по маршрута на тролейбусна линия номер 1 до ж.к."Левски Г" .

Разкрива се временна автобусна линия с номер "1ТБ" - от ж.к. "Левски Г" (крайната спирка на тролейбусите по линия номер 1) по бул. "Владимир Вазов", моста "Чавдар", бул. "Кн. Ал. Дондуков", ул. "Кракра, ул. "Оборище", бул. "Васил Левски" и от бул. "Кн. Ал. Дондуков" - по маршрута, двупосочно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase