fallback

Няма да се затварят напълно улици и булеварди в столицата заради "София прайд 2011", който ще се състои на 18 юни, съобщиха от Столичната община.

Във времето между 16,30 и 17,30 ч. ще има шествие, водено от камион-платформа, по маршрут от пешеходния мост пред НДК по ул."Фр. Нансен", бул. "Васил Левски", бул. "Цар Освободител" до паметника на Съветската армия.

При преминаването на шествието от "Пътна полиция" ще спират и пропускат поетапно движението на останалите превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

ехооо редакцията

преди 13 години

що не сложихте снимка от истинското мижаво парадче с катафалкоподобната платформичка, на която се бяха качили десетина хлапака, организирано от властите по всички правила на клубните комсомолски мериприятия на открито от татово време - коли с подсилена спец полиция,кордон, обикновена полиция, параванно заграждение, пропуск през който не се допускат ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ДО ЧАСТНОТО МЕРОПРИЯТИЕ... Тая снимка не е от днешния софийски парад.

71

EGO

преди 13 години

...да заразява децата на здравите хора.... ХАХАХАХАХХАХАХАА :DDDDD Колко сте смотани!!!! Да го *** :ppp

70

роно2

преди 13 години

боко ли им даде на педерунгелите да ми се повяват на фокус бре?? леле батковците скинари като ви гепат ше отворите по още 10 цола тръбата помиара мрасни

fallback