Снимка: архив, Булфото
fallback

Министерството на отбраната ще получи 10 млн. лв. за преустройството и завършването на Националния армейски комплекс в София, известен като военното НДК. Решението ще бъде взето на заседанието на Министерския съвет.

Oще по темата

Правителството отпусна парите на министерството миналата година, но „малката пица“, както определи бюджета вицепремиерът Симеон Дянков, попречи за реалното превеждане на сумата.

Средствата са предвидени за преустроиството на киноконферентната зала и хотелския комплекс, които ще се използват от министерствата на отбраната и на правосъдието.

Миналата година министърът на отбраната Аню Ангелов обяви, че строителството на Националния армейски комплекс на мястото на бившия Военноисторически музей досега е струвало на държавата 32 млн. лв.

Строежът на комплекса започна през 2004г. Тогава министър на отбраната беше Николай Свинаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

анонимен

преди 13 години

За работещите военни има ли нещо?

17

razbira4

преди 13 години

Тази година около 10 000 деца в София не можаха да влезнат в детски градини.С парите които ще се отпуснат за тази простотия на военните, може да се построят 6 детски градини в София. На есен ГЕРБ ще получат звучен шамар от Българският данъкопалтец за безобразията които вършат. След 2 години няма да влезнат и в парламента , ако продължават така.

16

Анонимен

преди 13 години

Колкото по-малобройна става армията,толкова по-големи й стават палатите!Ама защо изобщо си чешем езиците - някой вярва ли,че някой от властимащите чете тези писания и се съобразява с тях!

fallback