Снимка: Булфото
fallback

Завършила е проверката на Комисията за установяването на конфликт на интереси в сигналите срещу мен от РЗС и общински съветници, съобщи председателят на Столичния общински съвет Андрей Иванов.

В писмо до председателя на комисията той е поискал резултатите от нея да бъдат оповестени публично.

Все още продължава работата на НАП по проверката срещу Иванов за периода от 1 януари 2004 година до момента.

Имотите на председателя на СОС станаха обект на проверка, след като от РЗС обвиниха Иванов, че се е сдобил с общо 60 имота за над 10 млн. лева, повечето от които – докато е бил полицейски и данъчен служител.

Самият Иванов пък определи изнесената информация като доноси и лъжи.

Той отрече да има 60 имота. В началото на мандата бил собственик на 15, по време на мандата продал два и придобил един, така сега останал с 14 имота.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

granik

преди 13 години

Мафиотска работа. От българските държавни служби не можем да очакваме да го подгонят. Остава ни само надеждата да го разкарат с натиск от западните държави.

11

хм

преди 13 години

"Все още продължава работата на НАП по проверката срещу Иванов за периода от 1 януари 2004 година до момента.Юкато го прочета това и все някакви асоциации ми излизат в главата... то и на Цветанов все още му продължава проверката, ама си мълчат като риби по тематаизобщо кой на кого и най-вече ЗА КАКВО плаща в тая дъвжава тема табу за управляващите

10

Ех

преди 13 години

Няма ли кой да го отстреля тоя,бееее?

fallback