Снимка: Булфото
fallback

Предстоят масирани полицейски проверки по пътищата и магистралите в Софийска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Предстоящите спецоперации целят подобряване на пътнотранспортната обстановка и предотвратяване на инцидентите на пътя.

Катаджиите твърдят, че особено стриктно ще следят за употреба на алкохол, неправоспособност от страна на водачите, както и за техническа изправност на автомобилите.

От Пътна полиция предупреждават водачите да бъдат внимателни на пътя, да не шофират след употреба на алкохол и да спазват правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

ewqeqw

преди 13 години

А тея, с патрулките, кога ще се научат да карат като хората и да спазват правилата.Пълно е със *** по тея бели колички...и ти я ми били органи на реда...как може да са органи на реда, като те изобщо не спазват никакъв ред?!Нали уж пример трябва да ми дават...

45

Варналията

преди 13 години

А кой следи и наказва за ТЕХНИЧЕСКАТА НЕИЗПРАВНОСТ на пътя???Преди 20 минути във Варна и на главен път със 40 км.ч. на неосветен участък влязах в такава дупка,че гърнето ми падна и помислих,че пръснах гума и това със 40км.ч. БЪЛГАРИЯ,с погнуса се връщам по коледните празници в попиканата БГ.

44

Гербясал Данъкоплатц

преди 13 години

Ами след като НЕСЪМНЕНО приоритет на вътрешната политика на ГЕРБ е полицейщината, не би ли трябвало да очаквам, че полицията при ГЕРБ работи по-ефективно? Не съм съгласен да ми проглушават ушите отгодина ката-ден с разработките си, като че съм в Северна Корея, а когато на мен като гражданин ми се наложи да разчитам на елементарно съдействие от МВР - да го ду&^м. Ами аз да ходя да си намеря мутрите сам по рег. Но. да им поискам "Гражданската Отговорност"( като се позова на гражданската им съвест)

fallback