Снимка: БГНЕС
fallback

Пропадна най-северният участък от пътното платно на столичния бул. "Сливница", съобщи  БТА, цитирайки представители от Столична община.

Пропадналият участък се намира над строящата се метростанция на пл. "Лъвов мост", а инцидентът е станал в събота следобед.

За щастие няма причинени щети върху превозни средства вследствие на пропадането.

От общината е създадена организация за бързо отстраняване на проблема. За момента е възможно преминаване върху само една от лентите за движение от пл. "Сточна гара" към бул. "Христо Ботев".

Участъкът, който е пропаднал, е в зоната на строителството на метростанция "Лъвов мост".

Именно заради строителните дейности са въведени редица ограничения в движението по бул. "Сливница", като мястото на пропадането е част от стеснения участък на пътното платно за преминаването на превозните средства от бул. "Христо Ботев" към бул. "Княгиня Мария Луиза", уточняват от Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Анонимен

преди 13 години

до 112 от 111По никого не съм плюл. Не съм пропагандатор. За момента мнението ми за това правителство е положително. А ти, разбрал, не разбрал се нахвърляш, първо помисли след това пиши. Май ти си нечий пропагандатор. За манталитета имах предвид всички ни и твоето писание го доказва...

106

mafia

преди 13 години

До 111, такива пропангатори като теб БОЛ. Я да те питам според теб, кой трябва да застане зад власта? Ти ли трябва да застанеш и да водиш НАРОДА? Плюеш по тези, кои тогава трябва да ги заместят. Щом говориш срещу тях значе имаш други в предвид, кой са те?

105

Анонимен

преди 13 години

до Shark ot 99Крадем едни от други, защото държавата сме ние. Смениха се правителства, депутати, чиновници през тези 20 години и промяна има много малка. И всички тези хора са излезли измежду нас. Това показва, че всичко идва от манталитета на хората. И всеки псува държавата все едно е някакво свисше същество дошло тук от някъде другаде да ни прекара. И също докато смятаме, че политиката е най-важна за развитието на държавата, а не икономиката нещата ще продължат да са така.

fallback