Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на София Бойко Борисов и временно изпълняващият длъжността посланик на Кралство Холандия в България Мартайн Елхерсма ще открият на 21 юни нова велоалея от Околовръстен път до пл. „Руски паметник”.

Откриването ще е от 10.30 ч. на кръстовището на бул. „Цар Борис ІІІ” с ул. „Горица”.

Оттам ще тръгне и велопоход по двете алеи в града (от Околовръстен път до пл. „Руски паметник” и от НДК до Театър „София”), за който са осигурени 20 велосипеда.

След края на мероприятието велосипедите ще бъдат предоставени на администрацията на общината за служебен транспорт в работно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 14 години

Ако на това му казвате хубава работа ...http://***.trud.bg/Article.asp?ArticleId=158202Дано да не се случи Бойко да управлява и държавата...

23

технократ

преди 14 години

В Чехия да карат велосипед е част от манията да спортуват. Луди за връзване са - фехтовка с меч, стрелба с лък, катерене, делтапланеризъм и летни кънки. Боже - бутат детски колички с летни кънки.. Относително малко обаче се ползва велосипеда за градски транспорт. Имат алеи но са за преход като тази "новата" или онази от Орлов мост през НДК до Южния парк (нея сигурно станишката ще и резне лентата).Кирил Софий(!)ски, вие от какво се газирате?

22

Кирил Софииски

преди 14 години

До Холандеца и другите небългари. Какво умувате бе бастуни скапани. Всички знаем на маината си какво е . Ако толко ва ви харесва и на вас на маината си ,вървете и вие на маината си! Става въпрос тук в София защо не може никъде да се кара колело?Е има и разни безмозъчни ,без никакъв инстинкт за самосъхранение, дето се опитват да въртят из София.А тия тлъстите *** ,дето с тирбушон не можеш да ги извадиш от служебните им коли.Без охрана......

fallback