Снимка: Булфото
fallback

Заради реконструкциите на улици и булеварди в София "Пътна полиция" – СДВР, съветва гражданите да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.

"Пътна полиция" съобщава, че до 20 март се затваря за движение ул. "Дунав", между ул. "Екзарх Йосиф" и ул. "Цар Симеон".

Дотогава ще бъде затворена и ул. "Н. Хайтов", между ул. "Атанас Далчев" и бул. "Самоков". 

До 31 март ще бъде забранено движението по ул. "Топола", между ул. "Качак" и ул. "Баба".

Улица "Вихрен", в участъка между бул. "Братя Бъкстон" и ул. "Симеон Радев", ще бъде затворена до 9 април.

До 17 април се затваря за движение ул. "Лешникова гора", ул. "Мащерка" и ул. "323-та".

До същата дата затворена за движение ще бъде и ул. "Опълченска" в участъка от бул. "Александър Стамболийски" до бул. "Тодор Александров".

Движението на пътни превозни средства в северното локално платно на бул. "Мария Луиза" (в посока пътен възел "Надежда") в участъка между пътен възел "Надежда" и Централна гара се забранява до 5 май.

До 1 септември 2011 г. ще бъде забранено движението на превозни средства по южното платно на бул. "Княгиня Мария Луиза" (посока центъра), в участъка между надлез "Надежда" и ул. "Опълченска", като движението ще се извършва в локалното южно платно в две ленти за движение.

Забранява се движението на пътни превозни средства по крайната дясна лента на бул. "Черни връх", между бул. "Арсеналски" и входа за локалното платно на бул. "Черни връх", като движението ще се извършва в една лента (в посока бул. "Джеймс Баучер") и в две ленти (в посока центъра).

От 14 март до 30 април поради преасфалтиране поетапно ще бъдат стеснени бул. "Г. М. Димитров" и бул. "Климент Охридски" при метростанция №11.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Ivo-DE

преди 15 години

Вижте се какви свинщини сте направили на Монтевидео пред НБУ и на Обиколна в Овча купел, през какво изпитание трябва да минаваме за да не си потрошим колите от нарязан асфалт, извадени павета, заграждения или какво ли още не!

10

viovioi.blog.bg

преди 15 години

Какви са тези разкопки?? Археологични? Хубава града, София!!!

9

преди 15 години

А в България е пълно с *** като теб, които съвсем скоро ще бъдат изколени от сърбите.

fallback