Снимка: Dnes.bg
fallback

Половин час преди обявения протест пространството пред Народното събрание остава почти пусто.

Едва десетина са хората, дръзнали да дойдат по-рано, предаде репортер на Dnes.bg.

Единствено охраната на родните депутати остава засилена, полицаите стоят зад загражденията, оставени още от вчерашния протест.

Работници на фирмите концесионери буквално изтъргаха снега от жълтите павета.

Явно заповедта за отстраняването на леда от площада е станала факт, след като полицаите вчера бяха замеряни със снежни топки и късове лед.

Репортерът ни предаде, че в Софийския университет е въведен пропускателен режим - искат документите за самоличност и студентските книжки на младежите, които да удостоверят, че учат в Алма матер.

Студентите твърдят, че днешният протест ще премине по-вяло, защото голяма част от колегите им не знаят, че и днес, и в петък важи разрешението им за митинг пред НС.

Протестът
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Муспи

преди 15 години

какво е това - в оставка! - Кой ще отговаря за гигантските кражби? Кой ще дойде след тях? Още 20 години и след това отново? Къде са нашите партии? Те се създават трудно и още по трудно се опазват от същите тези мутри.

44

преди 15 години

Полицейска държава това е. Мръсни . Да ви запалят дано

43

kyky

преди 15 години

хъм....`опозицията напусна парламента за да са при протестиращите``седерарите от общината отидоха на протест`и изведнъж тук призивите за излизане на протест намаляха драстично.....дали няма връзка между двете неща? дали седерастващите депутати, вместо да си вършат работата, не седят във форумите и не пишат призиви да ходим да ни набият, за да останат пак в парламента? майтап....

fallback