Снимка: Булфото
fallback

Отново проблеми в централния сървър затрудняват работата на столичния КАТ, съобщиха от МВР.

Преустановено е приемането и издаването на документи за правоуправление на моторни превозни средства.

В началото на декември, в три поредни дни, гишетата на КАТ пак бяха хлопнали кепенци, отново заради блокирал сървър.

Подобен проблем блокира работата на КАТ и в началото на септември, когато заради спиране на тока електронната система на КАТ отказа и два дни стотици хора висяха пред гишетата с надеждата проблемът да бъде решен бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Виновна

преди 15 години

е световната икономическа криза!

12

X

преди 15 години

Нещата, които казвам са верни, но са подкрепени на най-високо държавно ниво. Факт е че дори патентното отказва производство по заявки за патент, след като ги държи да отлежат 10 години. Патентното не противопоставя нещо, което е известно от по-рано, а казва, че не разбира претенциите. Дори се случи по друга заявка да не разбират претенциите за метод за специално използване на вече патентовано устройство в българското патентно ведомство!!!След като се неглижират патентни процедури, нищо че вече сме част от европейското патентно ведомство, на какво ще ме направят, ако се обърна към медиите? Остава да стискам палци да се смени управлението в България.... и някой да подхване мафията.

11

Z

преди 15 години

До Х : ако това, което казваш е истина, постарай се то да стигне до останалите електронни медии, телевизии, и по-специално техните редактори.

fallback