Сървърът отказа. Снимка: БГНЕС
fallback

Проблеми в централния сървър подължават да затрудняват работата на столичния КАТ, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По тази причина и в понеделник гишетата за приемане и издаване на документи за правоуправление на МПС ще останат затворени.

Всички останали услуги ще бъдат извършвани.

Трудностите със сървъра започнаха още на 4 декември и оттогава гишетата за издаване на шофьорски книжки не работят.

Подобен проблем блокира работата на КАТ и в началото на септември, когато заради спиране на тока електронната система на КАТ блокира и два дни стотици хора висяха пред гишетата с надеждата проблемът да бъде решен бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

citizen

преди 15 години

Тези, още 10 години ще се опитват да решат този проблем с регистрацията на автомобили и няма да успеят да го направят, с действията си само пречат на хората и нарушават елементарни права.Да се поучат от опита на другите страни, че може да да регистрираш автомобила си и вземеш нови номера от десетки пунктове. Всичко става в рамките на 2-3 минути, регистрират ти номера в една обща мрежа, всеки номер е уникален. КАТ отговаря само, когато нарушиш правилата. В момента е едно мъчение да регистрираш автомобил и трябва да използваш незаконни средства или да даваш допълнително пари на разни служители, ако искаш бързо да регистрираш автомобила си. Нещо, все пак трябва да се направи в тази патова ситуация-само една служба в София да има монопол върху нещо и да и доставя удоволствие, да демонстрира пред нас колко е велика .

24

До #13

преди 15 години

Като направиш още 9 години тогава се похвали в момента ставаш само за изнасяне на празните кашони.

23

abc

преди 15 години

Точно като изкарах книжка , няма да мога да си подам документите . И никой нищо не казва .... И сега ще си седи проблема докато излезнат почивка покрай празниците и какво тея като мене , ще чакат още сумати време , защото някой си го мързи да оправи проблема.

fallback