Бебето и жената, акуширала при раждането му. Снимка: БГНЕС
fallback

Жена роди здраво момченце в центъра на София, на ул. "Шандор Петьофи".

Жената е родила в полски фиат с помощта на друга жена от близка кооперация.

По данни на полицията родилката е клошарка, която си е казала само малкото име.

Тя и детето вече са откарани в болница, лекарите твърдят, че състоянието и на майката, и на детето е добро.

В средата на юни 34-годишна жена роди момченце в трамвай №8.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Петя

преди 15 години

А как ще живее по-нататък, един Бог знае. Подкрепям 14, защото никой не може да каже какво ще стане с това дете и как ще се развие по-нататък. Може и да стане ЧОВЕК от него и да се развие доста по-добре от много хора от заобикалящия ни "цивилизован" свят.За безотговорността на майката съм напълно съгласна! Но в крайна сметка не забравяйте, че жената не е съвсем наред, така че не можем да очакваме да разсъждава нормално. Относно вариантите със спиралите, малко клошари са информирани къде и как могат да го направят, да не говорим ако има и някакви условия и документи, които се изискват, за да го направят безплатно.Аз искам да поздравя жената от кооперацията, която се е притекла на помощ! БРАВО госпожо! Малко останаха "човеците", които реагират на викове за помощ и се притичват, още повече като се отнася за клошари. Прегръщам Ви силно и Ви моля да запазите Вашата съвест будна, а не да се превърнете в безразличен наблюдател, каквито най-вероятно са повечето коментатори тук. На приказки сме много силни, но надали някой би се притекъл на помощ.

24

Може би са те...

преди 15 години

Абе не знам клошари не клошари ама детето не ви ли прилича на извунземното от едноименния филм -- 1 към 1 , няма лъжа няма измама.

23

бай ху

преди 15 години

не се става клошар по желание или от хубаво - това ни е ясно. НО - когато вече си клошар, по една или друга причина, защо трябва да създаваш и раждаш и деца бе, да му *** майката? не знаеш ли, че си клошар? не знаеш ли, че няма как да се грижиш за това дете? всички знаем истината, ама някои се правят на лили иванова, дее*а и "хуманистите" а истината е, че миризливата ***, която пълзи по улиците и рови по кофите, няма ни най-малка сексуална или здравна култура, няма и желание да се промени - да не говорим пък, че половината от тях са и с психични увреждания и генетично наследяеми аномалии, които се предават и на потомството им - е това ли е нужно на обществото, нацията, планетата? а ти ми говориш, че били станали клошари от лош късмет. е добре де, пак питам - ако ще до вчера да е била профрсорка и банкерка, не знае ли, че днес е клошарка, та е тръгнала да ражда дете?

fallback