На разходка с лаптоп. Снимка: Getty Images/Gulliver Photos
fallback

Столичният общински съвет одобри предложението на съветници от ГЕРБ за възлагането на процедура за изграждане на система за осигуряване на безплатен безжичен интернет достъп в централните градини на София.

Според предложението, гласувано от съветниците, интернет достъп ще бъде изграден първоначално в Градската градина, градинката до бул. "Цар Освободител", площадното пространство и градината до пл. "Св. Александър Невски", църквата "Св. София" и сградата на Светия синод, Борисовата градина и част от Южния парк.

Системата ще бъде изградена с финансиране от резервния бюджетен фонд в размер до 180 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Ani4ka

преди 15 години

Е може ли да сте такива ***, подяволите? Рядко от управляващите (казвам го общо- имайки предвид и централното и местно управление) идват добри идеи и то добре реализирани, но не- няма да забележим хубавото, а веднага се почва "ДА ДЕ АМА..."е СТИГА ВЕЧЕ! Не можете на бялото да кажете черно - 1во, второ, ми няма да седите в 22ч. в парка, когато по беседките накацат изкльощавелите, а през деня, когато е пълно с хора...Еййй ченоглед народ!!!

39

Абу Арз

преди 15 години

А добре де .. защо никой не се сети за това какъв бум на кражбите на лаптопи и 3G телефони ще има?!И сега като ходя по улицата и гледам някакви хлапета на по 15-16 години "краднат" от нета на някоя фирма в центъра направо ги гледам толкова лесна плячка са.Представяте ли си като се навъдяд в парка с лаптопите, колко изгорели ще има ... те наркосите само това и чакат някой следобед в парка пуст лапето с лаптопа, вади му нож страхливеца смотан и ... какво правиме?! Аз като се сетя как като бях на 15г. в тъпканата Борисова щяха да ме смелят едни скинари и никой не ме и отрази даже....представям си 15 с лаптоп.Да помислят за сигурността в парковете първо .. после за това дали някой ще си цъка в скайпа!

38

ime

преди 15 години

абе пишете на български бекойто пише на латиница не го четете да се тормозите само

fallback