Снимка: БГНЕС
fallback

Столичната община иска незабавни мерки за спазване на обществения ред и намаляване на звука при провеждане на мероприятията на „Атака” пред сградата на президентството в центъра на София.

В писмо, изпратено от зам.-кмета Юлия Ненкова до коменданта на мероприятието Десислав Чуколов, се отбелязва, че са зачестили сигналите от служители, работещи в близост до сградата на президентството.

Сигналите, подадени от граждани, са относно нарушения на разпоредбите на Наредба № 1 за обществения ред и опазване на общинските имоти на територията на Столичната община, а именно невъзможността им да извършват служебните си задължения поради високия шум.

“Във връзка с изложеното Ви уведомявам, че следва да се предприемат незабавни мерки за спазване на обществения ред и намаляване на звука, за да не се възпрепятства нормалният процес на работа на институциите”, се чете в специалното писмо от общината.

В случай че не бъде изпълнено исканото, Столичната община заплаши да прекрати мероприятието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

преди 15 години

На кого му пречели ли?! Значи аз ако си изкарам една в нашия квартал и денонощно бича музика и тем подобни, не може, а за тях може! Така ли, бе, псевдопатриоти атакисти? Маменцето ми малоумно, да се махате от там веднага. Бойко, викай ченгетата да ги оринат от там, бе. Партия с пари от ДПС!

31

преди 15 години

щях да гласувам за Бойко, но с това действие той доказа, че е част от играта на БКП.Жалко за България.

30

преди 15 години

Ve4 edin mesec 4e i pove4e Саакашвили gleda kym АЕЦ "Белене" taka so4i kompetentnata snimka, dolu wsredata.

fallback