Рисуват ли, рисуват. Снимка: БГНЕС
fallback

Млади, напети и надъхани социалисти откриха кампания "Да спасим герберите в София".

Стартът й беше даден с доставяне на светлоотразителна маркировка около дупка, намираща се на кръстовището между бул. "Цар Освободител" и ул. "Княз Александър Батенберг".

С инициативата си от ДКСМП (не е ДКМС - бел. ред.) - Дискусионен клуб за социална и местна политика, се надяват да предпазят софиянци от уличните дупки, без да подлагат на риск цветята.

"Акцията е наложена от факта, че за разлика от пътищата в страната, дори в центъра на София водачите могат да разбият колите си", казват организаторите.

Левите младежи обвиниха кмета Бойко Борисов, че освен неремонтирани, ямите, в които понякога пропадат цели коли, не са и обозначени.

Днес обаче ги обозначиха - Внимание! Бойко Б.

"Това ще напомня на кмета за неговите задължения и обещания, с които спечели изборите и се надяваме да намали пострадалите автомобили", заяви председателят на клуба Николай Белалов.

ДКСМП обеща, че ще се опита да обозначи поне 3-4% от най-опасните над 10 000 дупки в столицата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

чародейка

преди 14 години

аве тез *** са много лепкави и гадни. как може да посягат на млади хора. не им ли стигат изкукуригали бабички, ами и на бъдещето на България да посегнат. Таквиз лайан *** от 1944, че има десетилетия да им ги ринат, мамицата им дебилска !!!!

146

петър

преди 15 години

Няма шоу или друго предаване в което да не се изсипва помия по Б. Борисов. Да започнем от Слави Трифонов , които беше много здраво свързан с Илия павлов, да преминем през Азис и се спрем на проф. Вучков.Ясно на тия им плащат за това .Омръзна ми всяка вечер Дългия да говори за Б.Б. Омръзна ми проф. Вучков да се пени / Пяна му излиза на устата/ против Б.Б.Нещо ги обединява тези тримата- това , че могат да се продадът е ясно, но сигурно имат още общи черти. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА б.б. И НЯМАХ ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ , НО щом толкова много го плюят , точно за него ще гласувам. Да видим кой го плюе.- един гей и двама стари ергени със голямо самочувствие.А тези младежи са зомбирани , нека се прегледат , може да им нямя нищо. Те- с техните надписи , в една група с Азис, Слави Трифонов и проф. Вучков.Ще падна от коня.

145

преди 15 години

Много черни души има в България или ако повече им харедсва - черни дупки ч черни души. Хванали се младежите по оригинален начин да протестират срещу нещо, което всички ние недоволстваме, но не черните души започват да бълват черни змии и гущери против тях. Защо? Защото са инакомислещи. Това е поредното постижение на демокрацията в България - нетърпимостта към мислещите по друг начин. Според черните души всички трябва да мислим по еднакъв унифициран начин, наложен от кого?

fallback