Ремонтите в София не спират, но пък после е красиво. Снимка: БГНЕС
fallback

От 4,30 ч. се възстановява движението на превозни  средства по Околовръстния път между бул. "Черни връх" и  ул. "Бистришко шосе", съобщиха от пресцентъра на Столичната община. 

Остава да важи забраната за движение на товарни автомобили с допустима максимална маса над 10 т.

От вторник пък се възстановява и нормалният маршрут на движение на автобусите по 111-а и 112-а линия.
       
От 4,30 ч. утре до 24,00 ч. на 15 октомври се забранява влизането на превозни средства по бул. "Симеоновско  шосе" между ул. "Проф. Иван Странски" и ул. "Босилек".

Забраната се налага във връзка с реконструкция на преминаващия под бул.  "Симеоновско шосе" магистрален водопровод към обект "СОП - Южна  дъга -  бул. "Симеоновско шосе" - бул. "България".       

От днес до 14 октомври се закрива автобусна линия 67.       

Пак от днес до 14 октомври се променят маршрутите на автобусни линии с номера 68, 69 и 70, като началната и крайната им станция става автостанция "Хладилника".

Автобусите ще се движат от автостанцията по бул. "Черни връх", ул. "Папрат", ул. "Захари Зограф", ул. "Симеоновска", бул. "Симеоновско шосе" до началото на с. Бистрица и по обичайните си маршрути оттам.
Автобусна линия с номер 68 А и маршрут от автостанция "Дървеница" - кв. "Бункера" ще пътува с една допълнителна кола.       

Автобусите от линии 68, 69 и 70 ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци на маршрутите.  

В неделя заместник-кметът по транспортните въпроси - Велизар Стоилов, коментира, че:

"Винаги ще се правят ремонти в София и това не трябва да спира, защото столицата е един мегаполис, който дава възможност за всекидневна проблематика, но и всекидневни подобрения на средата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

преди 15 години

Едно е сигурно, от Симеоново се пътува по 3 часа до центъра и е лудост да си седи затворено симеоновско. Тоя таралеж Станишев май за нищо друго , освен на Доган разтривки да прави не го бива. И да питам глупаците от Агенция Пътища с кой акъл и кой със завършен 3-ти клас им каза да затварят през септември и октомври, когато всеки знае че *** се връщат в "Софията" и града се пръска по шевовете.

45

nvl

преди 15 години

Такъв ужас като в София няма, най-ужасното е, че както вървят нещата Околовръстното няма да го пуснат и на 15 октомври. Не може 1 месец да работят 5 човека и да свършат работа, не бил виновен Бойко, а кой тогава, когато започваха работата там Бойко не беше ли там да яде и пие - точно на светофара на Симеоновско правеха угощенията. Това може, а друго не. Цялото движение е през Бистрица, а като затвориха защо не оправиха първо пътя през Бистрица,ужасни свлачища, дупки и задръствания - заради тировете и камионите. Една сутрин един тир и камион не можеха да се разминат 15мин, след това тира закъса. Най-интересното е какъв маршрут ще измислят през зимата, защото до тогава няма да го оправят, а ако ни изненада един сняг - в БГ нали всичко ни изненадвар. Бистрица още 2 седмици и може да я отпишем. Няма ли най- накрая да се вдигнем на един бунт, и да почнат да се оправят на някъде нещата. То ясно, че с мълчание няма да се оправят

44

Софиянец

преди 15 години

Затворете цяла София. Искам всички улици, от най големия булевард до най- малката, забита квартална уличка да бъдат затворени. Така няма да има задръствания.

fallback