Снимка: БГНЕС
fallback

В рамките на провеждащата се от 10 до 14 септември 2008 г. под егидата на Химикотехнологичния и Металургичен университет в София VІ международна конференция на химическите организации от страните на Югоизточна Европа, ще се състои Кръгла маса – дискусия” на тема „Управление на битовите отпадъци на София”.

Във форума участват световноизвестни учени от академичните среди и индустрията, ще се дискутират най-новите постижения в областта на химическата наука, технология, промишленост и образование.

Дискусията ще се проведе днес от 15 до 18 часа в сграда А, зала „Асен Златаров ” на Химикотехнологичния и металургичен университет в София, бул. „Климент Охридски” № 8.

Основа на дискусията ще бъдат темите:
1. Интегрирана система за управление на битовите отпадъци на Столична община - Н. Дойчинов.
2. Резултати от оценката на предложената от Столична община система за управление на битовите отпадъци – доц. д-р инж. Екатерина Тодорова.
3. Най-добри налични техники за обработване на битовите отпадъци – д-р инж. Евгени Соколовски.

Резултатите и предложенията ще бъдат представени на отговорните институции за да бъдат ползвани при решаване на кризата с боклуците в столицата и страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Comment

преди 15 години

Предлагам, като първа точка да се включи темата "Управление на системите упражнявано от ***". По актуално, ще е за България. Останалите теми са интересни, но чисто теоретични, без всякакво практическо приложение у нас!

22

преди 15 години

на ЕС. Както президента, така и министър председателя, така и повечето от народа говорят за софийски ***. Тя цялата държава е ***, защото политиците си вършат работата като боклучиите - част от *** остава несъбран. Много кофи, много *** и много мръсотия в една много малка държава. НЕуважаеми политици за тази малка държавичка и трябват най-много четири сметища - разбира се, съгласно световните и европейски норми. Това реване за софийски, пловдивски, карловски, сливенски и тем подобни *** са само приказки на *** хора.Населението на България е 6,5 мил., а Истамбул е 18 милиона. Колко сметища има там, за колко сметища се борят политиците тук. *** го държи мафията, а мафията у нас са политиците. Политиците да престанят да унижават народа и да не ни мислят за балъци, защото наистина народното търпение се изчерпва и може да се стигне до ексцесии, които самите политици подклаждат. Но наистина ножа е опрял до гърлото. Става доста опасно.

21

калинка

преди 15 години

Ми няма да чистя вашия ***. Идвате в София и правите само пумии щото сте си свикнали като на село. кое не си е мое бе. С каква кръв да го печеля. Както сестра ти като дойде да върже софиянец като си отваря краката ли - селска ***.

fallback